Welcome Guest [Log In] [Register]
Tervetuloa Talvivaaran keskustelufoorumille.

Täällä kokoontuu suomalaiset Game of Thrones sarjan vannoutuneet fanit joiden kesken vaihdamme mielipiteitä sarjan tapahtumista ja keskeisimmistä hahmoista sekä tiedotamme tuoreimmista uutisista ja huhuista. Keskusteluihin osallistuminen vaatii rekisteröitymisen jäseneksi.


Rekisteröidy


Mikäli sinulla on jo tunnus, kirjaudu tästä:

Username:   Password:
Add Reply
The Avengers (Kostajat) 2012
Topic Started: Jan 17 2012, 06:22 PM (618 Views)
Khal Drogo
Member Avatar
Kyläläinen
The Avengers (Kostajat) saapu toukokuussa teattereihin. Kyseessä on MCU:n (Marvel Cinematic Universe) ensimmäinen elokuva, jossa sankarit kootaan yhteen; Captain America (Chris Evans), Iron Man (Robert Downey Jr.), Thor (Chris Hemsworth), Black Widow (Scarlett Johansson), Hawkeye (Jeremy Renner) ja Shield järjestö johtajanaan Nick Fury (Samuel Jackson) kohtaavat Lokin (Tom Hiddleston) ja tämän armeijan, joka on edelleen mysteeri, mutta arvailtu on, että Skrullit taikka Kreet olisivat tämä armeija, mutta kuka tietää... Ohjaajana häärää Joss Whedon, joka tunnetaan varmaankin parhaiten Buffy vampyyrintappaja sarjasta ja Firefly sci-fi sarjasta, sekä on ollut kirjoittamassa Marvelille sarjakuvia, joten luulisi, että homma on hallussa.

Iron Man, Iron Man 2, The Incredible Hulk, Thor ja Captain America The First Avenger ovat tätä elokuvaa edeltäviä ja selvittävät hahmojen taustat. Elokuvaan on viitattu sankareiden omissa elokuvissa runsaasti ja nyt se sitten lopultakin tapahtuu. Sarjakuvia tuli lapsena luettua ja edelleenkin arvostan kyseisiä sarjakuvia näistä hahmoista, joten elokuvaa odotan innolla.Edeltävät elokuvat ovat olleet mielestäni hyviä ja tarjonneet viihdettä ja faneille kaikkea spesiaalia (esim. viitteitä sarjakuviin ja tuleviin ISOIHIN asioihin). Näyttelijät ovat hyviä ja rooleihinsa napakymppejä. Varsinkin Robert Downey Jr. Iron Man:ä/Tony Starkkina on täydellinen ja ottanut hahmon omakseen.

Mitäs muut ovat mieltä tästä tulevasta elokuvasta ja siihen liittyvistä elokuvista?
Edited by Khal Drogo, Jan 17 2012, 06:26 PM.
"Ahajanaz lajak"
Offline Profile Quote Goto Top
 
Solidé
Member Avatar
Tyrion, son of Tywin

Itse en yleensä ole suuri sarjakuva-elokuvien ystävä mutta tämä vaikuttaa ihan mielenkiintoiselta. Iron Man ja Thor oli kaikesta huolimatta hienoja toimintaelokuvia ja mikäli tämä jatkaa yhtään samaa linjaa niin varmaankin tästä tulee kelpo pläjäys jonka katsoo mielellään. Viihdearvoa tuskin puuttuu. ;)
Shaggar: How would you like to die, Tyrion, son of Tywin?
Tyrion: In my own bed, at the age of 80, with a belly full of wine and a girls mouth around my cock.
Offline Profile Quote Goto Top
 
Khal Drogo
Member Avatar
Kyläläinen
17 sekunnin teaseri tulevasta 30 sekunnin Super Bowl mainoksesta:Innostuin kyllä yhtä suuresti, kuin GoT season 2 teaserista. Avaruusaluksia ja eppistä musiikkia, sekä toimintaa. Miten voi näin lyhyt pätkä innostaa näin paljon?! :wub:

Ja tietenkin Scarlett Johansson :wub:
Edited by Khal Drogo, Jan 31 2012, 10:35 PM.
"Ahajanaz lajak"
Offline Profile Quote Goto Top
 
Khal Drogo
Member Avatar
Kyläläinen


Eeppisyydellä ei ole rajoja tässä trailerissa!
"Ahajanaz lajak"
Offline Profile Quote Goto Top
 
1 user reading this topic (1 Guest and 0 Anonymous)
« Previous Topic · Elokuvat · Next Topic »
Add Reply

LinkitTheme created by Xarina from Zathyus Networks Resources